Home Sitemap Contact

Het bevlogen team van Autobedrijf M. Brinksma

Max Brinksma

Een bevlogen automan, die in 1995 van zijn hobby zijn werk maakte door een eigen autobedrijf te starten. Waar? Gewoon thuis, in Sint Nicolaasga. Dan sta je in ieder geval nooit in de file!  Vandaag de dag heeft hij twee activiteiten: Autobedrijf M. Brinksma en MBautoverhuur.

Max verveelt zich nooit en geniet nog elke dag van zijn beslissing. Samen met zijn team verwent hij de auto’s van zijn klanten op een manier die je niet overal tegenkomt. Nuchter, professioneel en tegen aantrekkelijke tarieven.

Siebretta Brinksma

Achter iedere ondernemer schuilt een goede partner. Siebretta is zo iemand. Ze denkt kritisch mee, maar zorgt er ook voor dat de activiteiten vlekkeloos verlopen. Voorraadbeheer, administratie en boekhouding zijn bij haar in goede handen.  Zij vindt het belangrijk dat u begrijpt wat er op uw factuur staat en dat deze geen verrassingen bevat.  Afspraak is namelijk afspraak.

René Zwaga

Deze allround eerste monteur met APK bevoegdheid  werkt sinds 2007 bij  ons.
Zijn werkervaring is langer dan de leeftijd van sommige klanten: namelijk 33 jaar. Zo vind je ze nog maar weinig.
In zijn vrije tijd houdt hij zijn lichaam bij met tennis, fietsen en u raadt het al : schaatsen.
Een ervaren Friese doorloper dus!

Bovag

Service is erg belangrijk bij ons, daarom heeft Autobedrijf M. Brinksma zich vanzelfsprekend aangesloten bij de BOVAG. De BOVAG is een brancheorganisatie die waakt over de kwaliteit van de aangesloten autobedrijven. De BOVAG heeft bijvoorbeeld duidelijke afspraken gemaakt over de garantie, zekerheid van de kilometerstand en dit allemaal in overleg met de ANWB en de Consumentenbond.

Voor informatie over BOVAG, kijk op www.bovag.nl.